OKULUMUZUN E TWİNNİNG PROJESİ : GAMES FOR KIDS

"Her yıl, okulumuz bir dizi eTwinning projesiyle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yeteneklerini geliştirmekte ve eğitimde yenilikçi yaklaşımlar denemektedir. Bu projeler, öğrencilerin yabancı dil becerilerini artırmalarına, bilişim teknolojilerini etkin bir şekilde kullanmalarına ve derslerinde daha fazla motivasyon elde etmelerine olanak tanır. Ayrıca, öğretmenlerimiz de mesleki olarak kendilerini sürekli olarak geliştirme imkanı bulmaktadır. Bu yıl, GAMES FOR KIDS projesi adı altında Emire DOĞRU'nun da katıldığı bir projede, öğrencilerimiz zeka oyunları aracılığıyla zaman yönetimi, problem çözme, ve strateji geliştirme gibi becerileri kazanmakta ve aynı zamanda farklı kültürleri tanıma ve hoşgörüyü öğrenme şansı bulmaktadırlar. Ayrıca, öğrenilenleri günlük yaşamda uygulamalarına olanak tanır."

29-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-202429-04-2024